Нові Arteon та Arteon Shooting Brake

Назад до новин

9 червня 2021 року

Прийом замовлень розпочато!

Компанія Volkswagen презентувала рестайлінговий Arteon, який був представлений навесні 2017 року як заміна для Passat . Після рестайлінгу в лінійку додався універсал з приставкою Шутінг-брейк, а також «заряджений» Arteon R і гібридна модифікація. Зовні Arteon залишився практично незміним, в новій базовій версії інші бампера, попереду повітрозабірники стали, крупніше, ззаду нові ліхтарі і інший шрифт.

Виконання R-Line відрізняється за рахунок пари додаткових секцій денних ходових вогнів на радіаторних гратах: фари з'єднані між собою світлодіодним смугою (для базових версій додаткові секції пропонуються у вигляді опцій) а "заряджений" ліфтбек і універсал Arteon R відрізняється від простої врсіі за рахунок іншого переднього бампера з великими повітрозабірниками, спойлер набагажной двері і чотирьох патрубків вихлопної системи (по два зліва і праворуч).

Посилання на конфігуратор Arteon тистни тут

Посилання на конфігуратор Arteon Shooting Brake тистни тут

Сформуйте власну точку зору щодо нового Arteon.

Детальну консультацію щодо моделей в наявності у автоцентрі Volkswagen “Соллі-Плюс” можна дізнатись у менеджерів з продажу або за номером телефону: +38(068) 499 77 77